Här kommer receptet på den muslin jag gör just nu, basen är den samma som alltid men i bland tar jag lite vad jag har i skafferiet.
5 dl rågflingor
5 dl havregryn
2 dl solrosfrön
2 dl kokos
2 dl pumpakärnor
2-3 dl dinkelpuffar
En näve sötmandlar
En näve Cashunötter
En näve skalade hasselnötter
Lite råsocker (bara om man vill)
2 dl vatten
5 msk solrosfrön olja
Lite honung
Hacka nötterna grovt och blanda med alla torra ingridienser i en stor bunke. Tillsätt vätskan och blanda om ordentligt.
Häll över på en stor plåt, in i ugnen på 200 grader i ca 30 min, blanda om varje 10:e minut.
Innan jag häller över det i en glasburk tillsätter jag russin och gojji bär, men det är en smaksak.
Lycka till!!
Tack! Ska testa müslin till helgen! :)
SvaraRaderaMvh
Anna