måndag 3 december 2012

Helgen som gått

Vilket vinterlandskap vi har fått och kallt som bara den. Idag -14. Inte den bästa dagen att södra stockholm blir strömlöst på. Men vi tända massor av ljus och myste i soffan under ett täcke och kollade på julkalendern via mobilen.
Helgen har varit mysig och den kan sammanfattas som fixar all julpynt i huset, kul att få gör juligt i huset första året, köpt julgran, middag hos kusin Karin där även min kusin Viktoria var med innan hon åkte tillbaks till nya Zeeland. Bakat lussebullar, åkt pulka, bjudit vänner på glöggfika och vips så var helgen slut.
Glömde även berätta att just när vi står redo i lördags och ska gå till pulkabacken hittar vi två tysta barn nere i lekrummet. Då har Walter börjar måla sig i ansiktet med en grön penna och lillasyster är inte sen på att hänga på. Hon hittade dock en mörkare penna och mycket svårare att ta bort. vilka busungar och jag blev så förvånad över Walters hittepå.
En annan sak som händer i huset nu är att bergvärme håller på att installeras, väldigt skönt då det är snordyrt att värma upp ert hus under vintern. Men tyvärr kunde han inte slutföra arbetet då det blev strömavbrott så nu har vi inger varmvatten....





















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar