tisdag 14 augusti 2012

Före och efterbilder i vardagsrummet

I går när barnen gått och lagt sig och för en gångs skull somnade dom båda i deras sängar. Wera har vi låtit somna i vår säng nu när det varit så mycket olika boenden denna sommar. Men igår hade jag energi nog att ta fajten med denna bestämda dam, och det gick över förväntan. Wera är extremt bestämd och kan bli väldigt ledsen/arg, men det går över ganska fort. Skillnad från hennes bror som kan vara ledsen lääänge.
Men hur som helst kunde jag och Fredric fixa i vardagsrummet. Nu är det rummet klart, golv, tak och socklar är målat så nu ville vi fixa med inredningen. Rummet i sig är inte så stort, eftersom vi inte kan ha matbordet i köket så får vi ha det i vardagsrummet. Men planen är en utbyggnad och då blir det en "matsal" samt ett till rum på övervåningen. Men just nu har vi det så här och det blev riktigt bra och mysigt. Sen ska det upp tavlor på väggarna.
Såhär såg det ut första gången vi tittade på huset


Såhär ser det ut just nu.



Nu ska vi, (läs Fredric) jobba vidare upp i trappan och till övervåningen. Sen blir det stora hallen där det ska läggas ny klinkers och målas vitt. Ja som ni hör det finns alltid ngt att fixa med i ett hus.
Själv klippte jag häcken utanför huset igår, den är så extremt stor så man ser knappt vårat hus. I mars klipper vi ner den ordentligt och hoppas att den blir fin och tätare till våren/sommaren.

1 kommentar: