måndag 12 november 2012

VAB....igen

Sjukstugan fortsätter, Weras hosta blev sämre i fredags och jag fick stanna hemma. Sen har hon varit väldigt hostig i helgen. På natten är det som att det exploderar och det känns som hennes lilla kropp ska gå sönder.
Idag gick vi till Stureby Vårdcentral och dom lyssnade på hennes lungor. Som tur var lät det ok. Hon får vara hemma i morgon också och hoppas hon kan vara tillbaks på dagis på onsdag. Fredric åker till Turkiet i morgon på jobb och tillbaks på fredag och då är det skönt om barnen är friska.
Helgen annars har varit såå härlig med syster besök. Vi fick två härliga dagar ihop med Mat mässan, vin, skratt, mat, sömn och massor av bus och lek från barnen. Oj vad Abbe o Walter lekt bra i helgen. Dom ville inte vara i från varandra en minut, så dom sov till och med bredvid varandra. Kommer bli en bra jul o nyår om inte annat.
Det var så mysigt att äntligen få umgås och hänga med syster, 6 mån sen sist. Vill aldrig att det ska dröja så länge mellan vi ses igen.
Nu ska jag bära upp en liten kille som råkade somna i min famn nu på kvällen när Fotbollsgalan började. Han vill aldrig erkänna att han är trött...
Skillnad från lillasyster som säger tull redan kl sju att hon vill gå och lägga sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar