söndag 16 maj 2010

Helgen i bilder

Denna vecka har inte min energi funnits för att sätta igång datorn om kvällarn och blogga. Har bara velat vara i stället. Men här kommer massa bilder på våran långhelg. Har varit såå skönt att vara ledig i 4 dagar ihop.

I fredags var vi på bilia och provkörde en nu Hyundai, vädligt härlig bil och skönt med en hög. Vi beställde ju en vit v50 men när vi väl skulle få den hade bilhandlaren beställt fel paket till bilden. Så nu är vi sugna på att välja ngn annan... Walter roade sig bland bollhavet som han älskade.Vi har hängt en hel del ute på balkongen, örterna är planterade och klara. Nu kan jag bara njuta!!
Lördagen bjöd på SOL och +20 grader. Premiär frukost ute påvår soliga terass. Det är så skönt att bara öppna upp dörren ut till gården och Walter leker med alla hans nya vänner. Det händer så mycket på ett år. Förra året lekte dom inte med varandra, nu leker dom verkligen och man behöver itne stå och vaka.
Efter frukost blev det en uppskattad cykelutflykt till Hagaparken. Där letade vi efter myror,klättrade, blåste i maskroser och "fiskade" Vilken dag vi hade!! Sen vidare till Solna där vi hälsade på min farmor som självklart hade bakat massa för att vi skulle komma. Walter älskar när detta bull och kakfat dukas fram...
Jag älskar ju som sagt att cykla och det är tur att även W gör det. Vi susade genom parket och gator igår. Så mycket så att Walter lyckades somna där bak. Kände ett tungt huvud mot min rygg efter ett tag... Vi har även lyckats få Walter klippt. Sist vi gjorde det i februari grät han såå mycket. Denna gång satt han som ett ljus. Han blev så fin och som en liten kille. Skön att han fick bort allt sitt långa hår nu inför sommaren och värmen. Det blev även en kvällsutflykt igår med cykeln. Vi åkte hem till Calle och Sara som köp en fin lägenhet på Kungsholmen bakom mitt jobb. Där satt vi i solen och drack Rosé. När vi cyklade hem unnade vi oss att köpa hem vedungsbakad pizza. Walter fick en god rosa klubba som han ville visa upp. Sen somnade han i fotöljen framför TV´n på kvällen. Vi har för övrigt köpt en ny fotölj eller ny och ny. Fredric hittade äntligen en Pernilla från Bruno Mathsson på Blocket.Orginal från -43. Nu ska vi klä om den, men det kostar ganska mycket...Så nu är detta långa blogginlägg slut.

Kram och ha en härlig kväll.

//Frida

1 kommentar:

  1. Min lilla goos, vad fin Walter är med nyklippt hår. Moster blir alldeles kär! Puss & godnatt.

    SvaraRadera