onsdag 17 oktober 2012

Svårt att bestämma sig

Att det ska vara så svårt att bestämma sig. För ca 2 veckor sedan köpte jag hem två st olika handtag/knoppar som vi ska ha i nya köket.
Jag var helt bestämd att jag ville ha dom större och i krom. Men jag blir oftast inspirerad av vad Fredric säger för han är så duktig på inredning. I bland skulle jag vilja bestämma allt själv men jag inser att det går inte för vi tycker om inredning nästan lika mycket. Sen har han sådan koll på det senaste samt vad som håller i längden mm. Han köper gärna dyrt och bra kvalitet än billigt och som inte håller i längden.
Vi har ju som sagt fått våran inspiration till nya köket från Kvänum.
Här visar dom upp dom två olika handtagen i två olika kök. Vilket sak vi ta??
Här är dom handtagen i krom

Dom lite mindre i vitt, såhär kommer det även se ut i vårt kök med vitt kakel och med den vita diskhon. Dock utan överskåp.

Nu börjar även jag luta åt dess knoppar i vitt.
Bilder från Kvänum

Redan på fredag blir bänkskivan klar och dom kommer 3 man och levererar den. Den väger tydligen över 200 kg.... My good.
Så i nästa veckan kommer en kille och kaklar. Är så glad att F bestämde sig för att leja bort det. Han har nämligen svårt att låta ngn annan göra ngt i vårt hus. Sen efter det är det bara lamporna som vi väntar på men dom kommer inte förens i januari.
Dessa har vi beställt, fast vi har beställt dom väggmonterade.
Lampa från Jieldé

Så nästa vecka blir alltså köket (nästan) klart. Då får vi även se vilka knoppar/handtag det blir...
//Frida


1 kommentar:

  1. Hello kusin! Jag röstar för de silvriga, större:), spännande se vad ni bestämmer er för:) Kraaam ! /Karin

    SvaraRadera