måndag 14 januari 2013

Härlig helg

Vissa helger springer förbi och ser i bland likadana ut och jag känner på måndag att två dagar bara försvann utan ha gjort ngt speciellt.
Men denna helg var riktigt bra. Fredagen är som alltid familjens kväll. Massor av plock och barnen får äta glass och annat gott. Älskar fredagar att bara få njuta och slappa hemma med tänd ljus och sova i stoffen kl halv tio.
I lördags tog jag en promenad med barnen och gick och handlade. P eftermiddagen kom Petra över med sina små killar. Vi fick några timmar ihop med kaffe, prat och lek med barnen. Gillar när man bara kan hänga så ihop.
Strax därefter kom Fam Scher över på middag. Alltid lika trevligt och vi åt en god Boeuf med massa gott vin.
Dom hade med sig en sådan snygg och fin tavla, vågad inflyttningspresent men den passar sååå bra i vårt hus. Bild kommer!!!
Igår åkte jag och Wera över till min farmor och åt lunch. Så mysigt och Wera charmade farmor som alltid.
Walter och Fredric passade på att åka skridskor på Enskede IP och det hade gått jätte bra, han åkte helt själv och var så stolt och det bästa, han tyckte det var kul!!
På eftermiddagen kom Loppan, Linus och Greta över. Vi hade sen julklappsutdelning till barnen och sen blev det fika som övergick till lite halvdan middag. Mysigt var det i alla fall och Greta är så kär i Walter.
Detta var en sådan givande helg, att få träffa tre av mina underbara vänner på samma helg. Gillar starkt!!
Nu kör vi igång denna vecka och det blir en 4dagars vecka då dagis är stängt på fredag och vi passar på att åka till Skattkärr.
Ha en bra dag!!

Walter och Greta som gärna vill sitta i Walters knä.


Walter och hans tjejer.


Målningen i hallen blev klar i helgen,  nu är det roliga fixet som är kvar.  Bla att måla om bordet i vitt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar