måndag 2 maj 2011

Helgen

SÅ var det måndag morgon igen och helgen har flugit förbi som vanligt. Vi började fredagen med en mysig middag och fredagsmys med fam Scher. Adele och Walter lekte så bra och hade jätte roligt. Vi vuxna njöt av gott vin och god middag och Fredric fixade. Han gjorde bla en fantastisk choklad creme brulee. På valborgs kvällen gick vi till Vasaparken med några grannar, där var det en barnshow med dans och musik samt en jätte rolig hoppborg dom Walter och Fredric sprang igenom några gånger. Annars blev det väldigt lugn med middag här hemma. Kylan kom som den alltid gör på valborg så att stanna ute länge var inte ett alternativ.
Igår följde jag och Wera med Petra och Sixten till Plantagen där vi köpte upp oss på massa blommor. Så eftermiddagen gick åt att plantera både på ballkongen och terassen, vågade inte köpa några örter då det fortfarande är för kallt ute om nätterna. Så jag är inte klar ännu.

Sen kom Loppan och Linus över på en fika, igår var det Loppans BF men ännu har inget hänt. Väntar med spänning att bebisen ska komma ut. Längtar så!!!
Söta Loppan som mår så bra och bara längtar efter att äntligen få bli mamma.
Idag blir det lunch med Julia sen ska jag på ett besök hos MVC. I morgon ska vi till BVC och Wera ska få ta sin 3 månaders spruta, stackars pluttan.
Ha en bra dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar