söndag 31 juli 2011

Goda middagar med härliga vänner

Det är härligt att vara hemma i Sthlm igen och kunna träffa sina vänner. Denna helg har vi haft både fam Tjerneld på skajdjursmiddag och i går bjöd vi över fam Wigh på en spontan grillmiddag. I fredags dukade vi upp med massa goda ostar, mitt surdegsbröd samt kräftor, räkor och havskräftor. Väldigt gott och jag hade verkligen längtat efter kräftor. Vi vuxna njöt och hade så trevligt medans Walter och Nora lekte och hade SÅÅ roligt. Det var länge sen jag hörde Walter skratta och leka så mycket, båda var vakna och busade i hans rum till kl elva, sen somnade båda på 5 min. En väldigt lyckad kväll.
Även Wera hade en kompis att leka med, Elsa snart 10 månader.Walter ville helt plötsligt sätta på sig sin spindelmannen dräkten...Hade gjort en hallontårta/kaka med vit choklad och mandlar i, väldigt god. Recept från Elle Mat & Vin.

Idag har vi köpt färg eftersom vi ska måla om våran byrå som står i sovrummet till vit, F har just påbörjat projektet. Sen åkte vi över till farmor och fikade. Eftermiddagen spenderade vi nere vid Kristinebergs strand, superhärligt att hänga där. Walter badade i plaskpoolen och lekte i den stora lekparken. Igår badade vi vid Långholmsbadet också väldigt bra med en strand som är perfekt för Walter. Vädret är som sagt kanon och vi har runt +28 varje dag. I morgon är det bröllopsdag, 2 år har redan gått, det blir frukost på Grand Hotell. Lyx!!

Kram och god natt.

1 kommentar:

  1. Vilken FANTASTISK middag det var, så otroligt gott och fint! Vi ser fram emot nästa träff och har börjat kika på lite mysiga höstrecept för en septemberträff kanske? Kramar till er alla från fam Tjerneld

    SvaraRadera