fredag 8 juni 2012

Vatten

Båda våra barn har varit tokiga i vatten på nätterna när dom varit små och det är jag som har introducerat det hela. Det har blivit ett hjälpmedel när jag slutat ammat. Walter fick vi ta en "vattenfajt" med när han var lite över 1 år och nu har vi haft samma "vattenfajt" med Wera.
Hon har varit tokig i vattenflaskan om nätterna, varje gång hon rört på sig eller kommit ur djupsömnen så vill hon ha vatten. Det har inneburit överfulla blöjor som har läckt igenom samt att jag och Fredric blivit störda och behövt ge henne vatten. Helt idiotiskt.
MEN nu har vi tagit fajten och i två nätter har hon sovit hela nätterna utan att vakna eller vilja ha vatten. Det är  ett halleluja moment. Sen har hon även slutat med välling, har erbjudit henne men hon säger bara -nej. Faktiskt riktigt skönt.
Idag blir det avslutning på Walters dagis med glass och efter det åker vi till Norrköping och ska bo på Elite Hotell. I morgon blir det god hotell frukost och sen Kolmården!! Som Walter längtar. Ser verklogen fram i mot denna helg.
Mitt snälla och lugna barn:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar