söndag 24 februari 2013

Bättre och bättre dag för dag

Söndagsmiddagen är just uppäten och idag blev det lasange, riktigt gott!!
Vilken härlig dag det varit i dag, strålande sol och 0 grader ute. Man får genast massor av vårkänslor och man vill bara vara ute. Så vi beslöt oss ganska så tidigt att gå ut och åla skridskor. Wera som nu har varit feberfri sedan i torsdag är bättre men inte helt ok. Väldigt trött och otroligt grinig. Idag började hon äntligen äta lite igen. Wera somnade direkt i vagnen så när killarna åkte skridskor satt jag och njöt mot en husvägg och lapade sol. Kändes som att kroppen saknat det.
Walter var så duktig på skridskorna och det kändes som att det släppte idag för han tyckte det var så kul och fick till en bra teknik.
Efter det gick vi hem och åt lunch och eftersom det var så fint väder ute gick vi ut igen och lekte på tomten. Sixten kom över och lekte med Walter, nu är det bara två dagar kvar tills dom flyttar till sitt hus här i Enskede. Ska bli så kul att dom flyttar hit.
Fredric har satt igång och renovera trappen till övervåningen. Det har eller ligger en matta där nu men vi vill ha en trätrappa och vi håller just nu på att ta fram originalet som gömmer sig där under. Den är dock nergången eftersom det bodde en familj med 11 barn här när huset var nytt 1930. Men på något vis lite charmigt.
I morgonbitti ska vi till ögonläkaren med båda barnen, Walter ska göra en klassisk undersökning som man gör när man har glasögon. Men Wera ska göra en mer jobbig undersökning med ögondroppar och då kan dom se i fall hon också har synfel. Detta bara för att det är vanligt att syskon ärver detta.














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar