tisdag 26 februari 2013

Håller tummarna...

att detta är sista dagen hemma med Wera. Nionde dagen är vi inne på nu. Hon mår bra men är trött fortfarande. Inte vanligt att hon somnar innan kl tio. Men idag ska vi bara samla energi och äta bra mat. Jag börjar tyvärr känna av i halsen och en orkeslöshet. Tog en Alvedon nyss och hoppas det försvinner. Har inte riktigt tid just nu att vara sjuk.

Igår kväll åkte jag och storhandlade på ICA Maxi i Nacka. Älskar den butiken. Skönt att åka vid åtta på kvällen, lugnt och skönt och nya varor. Även skönt att det var löning, inte många kronor kvar just nu när det är slutet av månaden.
Hoppas nu att alla är på jobb och dagis i morgon.
Kram från oss i sängen.
Glömde även berätta att vi var ju hos ögonläkaren igår med båda barnen. Walter gjorde en vanlig kontroll och set såg bra ut. Wera gjorde en mer avancerad med ögondroppar. Det visade att även hon är översynt 3.5. Men hon behöver inte ha glasögon nu eftersom det inte var så mycket och att hon inte märker av detta. Vi ska dit igen i höst och då tar dom beslut om vi ska ha glasögon, beroende på om det blivit värre....







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar