lördag 21 januari 2012

En härlig blandning

Lördag och väldigt skönt att Fredric är hemma. Älskar när vi inte har ngt planerat och vi kan ha en seg härlig morgon. Walter blev dålig i går på kvällen, fick hosta och lite feber så vi tog det lungt på morgonen. Efter lunch packade vi ner barnen i dubbelvagen och gick över till Kungsholmen och strosade. Kollade lite i butiker och bara hade en skön lördag. Måste tipsa om en butik som vi hittade, har hört talas om den men visste inte vart den låg. Winjas heter butiken, ligger i ett garage och där öppnas det upp ett rum med bara massa goda ostar, salami, korvar, marmelader och kex. Så hätliga ostar och BILLIGT!! Vi köpte hem massa gott, dit går vi igen. Tror gatan heter Bergsgatan.
Sen gick vi till Daglivs vid Fridhemsplan och handlade lite mat, fy vad mycket folk det var där och dyrt.
Köpte med massa baksaker för att kunna baka till Walters kalas som är nästa lördag. Han vill ha en röd prinsesstårta med Blixten tema.... ja ja vi får se hur det går.

På vägen hem vaknade Wera och vi stannade till vid Walters dagis där det finns en lekpark, mysigt att leka hela familjen och framför allt att se hur kul Wera tycker det är att få gå runt och leka. Hon älskar att vara ute!!
På eftermiddagen testade jag att göra cupcake till kalaset, shit vad man behöver ha i mycket Florsocker i glasyren för att den ska bli bra. Tyckte ändå mina såg platta ut i jämförelse med Leilas.
Vi plockade även fram alla goda ostar och myste med barnen, Walter är halv hängig men ändå ok. Har ingen vidare matlust men har varit uppe tills nu och byggt tågbanor och lego med Fredric.
Middagen bestod av en enkal pasta med en urgod Pesto. KÖP!!! parmesan och pinjenötter. Middag med dom 4:a P:na.


Såhär vill jag att dom ska se ut.... Bild från Leilas.


Kram från soffan!!

1 kommentar:

  1. Winjas är himmelriket för oss ostälskare. Gott och sååå billigt! ❤
    Kram
    M

    SvaraRadera