tisdag 24 januari 2012

Walter 4 år!!!

Så äntligen kom dagen då det inte fanns några fingrar på handen  att räkna ner på. Vi har haft 10 fingar uppe, 9, 8.... 2 och idag 0!!! Walter varv så lycklig. Morgonen började dock redan 6:20 då Walter tassade in till oss och var kissnödig. Sen ville han inte somna om. La honom hans säng och vi gick och fixade det sista. Sen blev det paketöppning för hela slanten. Han fick verkligen saker m han önskat sig. Flygplan från Cars 2, Thomas tågbana, radiostyrd Bärgarn, flera Thomas tåg och en bil från Cars 2. Ja som sagt väldigt mycket bilar och tåg just nu....







En liten tjej med ögoninflammation.


På eftermiddagen efter dagis kom gudmor Loppan och Greta över samt Kompisen Sixeten med mamma Petra och lillebror Felix. Jag hade bakat Walters favorit "Frida kaka".
Vi avslutade dagen med att gå ut och äta middag på våran favorit och Walter favorit hämtmatställe. Nämligen Indiskt från Ashoka. Vi köper allt hem mat där i från och en gång sa Walter kan vi inte stanna och äta här i stället, så idag på födelsedagen gick vi dit. Det gick jätte bra, Wera somnade och Walter åt med stor aptit. Doppa Nan brödet i den goda såsen är en favorit.
Nu leks det för fullt med alla saker och Wera vaknade i vagnen svettig så hon är vaken en stund till.
Kram!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar