söndag 16 januari 2011

Helgen

Fredagen inledde vi med fredagsmys tillsammans med mormor o morfar och Lets Dance. Vi lyxade till det med en god marängswish till efterrrätt. Lördagen var skit tråkig rent ut sagt. Vaknade ganska tidigt och jag kände mig låg. Så för min del blev det en innedag och jag sov i ca 2 tim tillsammans med Walter. Hade noll energi att hitta på ngt så jag hade en Fredric som kröp på väggarna och tyckte det var så tråkigt för han ville inte åka i väg själv.
Men idag söndag vaknade vi vid åtta och jag hade massa energi. Fixade i ordning mig och kände mig lite lite snygg för en gångs skull. Just nu känner jag mig bara tjock och svullen överrallt.

Så dagens utflykt gick till Sickla där vi såg på bio med Walter. Det fick bli Spöket Laban som var vädigt uppskattat. Sen blev det lunch med min mamma o pappa på Garden som också ligger i Sickla. Vi passade även på med en shoppingrunda då Walter somnade. Men jag tycker tyvärr inte det är så kul att shoppa just nu men Fredric hittade massa snyggt och han var i sitt esse.

Jag hittade dock dessa ursnygga skor som jag vill gärna ha... Acne skor så dom var självklart inte billiga. Vågar inte skriva ut priset för då är jag rädd att min svärfar svimmar ....


Nu blir det Solsidan.

Kram Frida

2 kommentarer:

  1. Bosse, håll i hatten men pupporna kostar 3000 pix!! Och nästa månad är din svärdotter med i TV3:s Lyxfällan.

    Låter som om ni hade en lyckad söndag. Skorna var du ju så klart värd!!!

    Hoppas du sover skönt nu. Eventuellt bara någon natt till innan du har lilla Wera bredvid dig...

    Hörs imorgon.
    Och Värmland, det där om Lyxfällan var bara påhitt från Malmö :-)

    SvaraRadera
  2. Dom är ju såå snygga! Dom är du klart värd. Jag fick stövlarna i julklapp, lyxigt!

    Kram
    M

    SvaraRadera